ΜυρμίγκιαΚαι να που πάλι, σαν τα μυρμίγκια μαζεύονται όλοι.
Μαυρίζοντας το χώμα, πατείς με πατώ σε προς μια τόση δα τρυπούλα...
Άνθρωποι, ζώα, φυτά και πάντοτε τα υπέροχα σάπια μεγάλα και βαριά αμάξια.Μαζεύονται για να πάρουν μια θέση ξανά στο συσίτειο δυστυχίας που απλόχερα μοιράζει !ΤΩΡΑ! η γλυκιά και αγαπημένη σας "Μεγαλούπολη" ΤΜ Copyright και τα συναφή κλπ κλπ...!

Αφήνουμε πίσω τον παράδεισο σε ελεύθερη επιλογή και επιλέγουμε την κολασμένη γκρί θάλασσα ανάμεσα στα σπίτια μας...Τα εξωτικά όρη, λευκά και βρώμικα απο την αγνή όξινη βροχή, τείχη της απέναντι πολυκατοικίας μας...! και πολλά άλλα... Σε ελεύθερη δική μας επιλογή.

welcome to athens. our dreamful city of dust, fumes and shit...loads of....

Γιατί όμως; οπως θα ρώταγε ένας παλιός φίλος με το ιδιαίτερο στυλακι του... ελα ντε...
ρήτορος η ερώτησις....

4 σχόλια:

 1. Λεφτά και υποχρεώσεις, γι αυτό!
  Τι να πούμε κι εμείς που μαραζώναμε εδώ όλο το καλοκαίρι...
  καληνύχτες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. μαλλον γιατι εδώ βαλθήκαμε να οργανώσουμε τη ζωή μας... Λεφτά και υποχρεώσεις υπαρχουν παντού.......!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Απαισιόδοξο μάλλον... Και δε συμφωνώ, οι πόλεις έχουν μεν όλα αυτά τα αποτελέσματα που λες αλλά αυτά είναι οι "παρενέργειες"... Οι άνθρωποι οργανώθηκαν σε πόλεις γιατί πριν ξεθεώνονταν όλη τη μέρα στα χωράφια και τους αγρούς για ένα ξεροκόμματο. Δούλευαν για να επιβιώσουν. Όλη η πνευματική και τεχνολογική μας ανάπτυξη, αλλά και οι επαναστάσεις και οι αγώνες για δικαιώματα γεννήθηκαν στις πόλεις. Μπορεί να αναπολούμε τη ζωή στη φύση, αλλά αν μου δινόταν η επιλογή να ζήσω τη ζωή μου με άλλο τρόπο, πάλι τον αστικό θα διάλεγα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εισαι ένας ευτυχισμένος πολίτης τότε...Δυστυχώς η εμπειρία μου μου δίνει σχεδόν καθολικά αγχωμένους και μουντζούφλιδες ανθρώπους στην πόλη...Στα χωριά πάντα είχε κάτι το πιο αυθεντικό...Υπήρχε το πνεύμα...Πλέον βέβαια έχει εκφυλιστεί...

  ΑπάντησηΔιαγραφή