Ταξίδια

Ξέρεις ανώνυμε φίλε, μερικές φορές νιώθω πολύ χάλια. Είναι που όλα γίνονται τόσο γρήγορα που στην ενήλικη ζωή που διανύω τελευταία ελάχιστα πράματα βιώνω πιο βαθιά απο το χοντρό και άσχημο πετσί μου.
Fast Forward καταστάσεις. Στο τέλος σου μένει μια πίκρα. Απογοητεύεις. Κάνεις λάθος επιλογές. Τη λάθος στιγμή. Αλλά τελικά λες πως όλα είναι εμπειρία και ΟΚ ρε αδερφέ θα ζήσεις σοφότερος μετά απο αυτό.
Μα να ο σατανάκος ο μικρός πάνω απ'το κεφάλι σου. Τύψεις και θλίψεις. Δεν έχει άδικο.

Το να ζείς μια έντιμη ζωή είναι δύσκολο σε έναν άτιμο και ασαφή κόσμο. Τελικά διαφθείρεσαι! Ή μήπως συμβιβάζεσαι. Η αλήθεια είναι σκληρή, but Truth Doesn't Make a Noise.
Είναι λύτρωση. Και συγκλονίζει τα σάπια θεμέλια που θέλει να θέσει μέσα σου η βρωμιάρα κοινωνία. Πολύ σαπίλα. . . 

Τα ταξίδια σώζουν

Ζωή γεμάτη τρύπες. ζωή τσαρδάλι....

2 σχόλια:

  1. Η τιμή , η ηθική ,η διαφθορά,το λάθος είναι σχετικά. Τα ορίζεις εσύ.. Δεν υπάρχουν στεγανά. Δεν υπάρχει μία αλήθεια. Η μαγκιά είναι να βρεις την δικιά σου. Να πεις την δικιά σου. Όχι γιατί σε βολεύει αλλά γιατί είσαι εσύ...

    Τα λαθη δεν μπορούν να αποφεχθούν. Δίνουν νόημα. Μια ζωή θα ζήσουμε, μην αναλώνεσαι με τους μοχθηρούς σατανάκους... Ασχολήσουμε τους πραγματικούς ανθρώπους και το μέλλον που πλησιάζει απειλητικα....

    Τα ταξίδια σώζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκιο...το να ζεις μια έντιμη ζωή σε έναν άτιμο κόσμο είναι ζόρικο κάποιες φορές αλλά στο τέλος εσύ θα έχεις κερδίσει. Η δική σου ψυχή και η δική σου συνείδηση είναι που θα είναι ήρεμες.. Αυτή την τιμιότητα λοιπόν που κρατάς ριζωμένη μέσα σου μην την απαρνηθείς ποτέ,ποτέ! Μην χαλάσεις τον εαυτό σου για τους άλλους παλιανθρώπους και συγχώρεσέ σε για τα λάθη σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή