"Πριν λίγες μέρες ο διευθυντής της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ κ. Χρήστος Μεμής
μας ανακοίνωσε την απόφασή του να σταματήσει το περιοδικό Schooligans από ΤΑ ΝΕΑ, διότι, όπως μας είπε, δεν αυξάνει την κυκλοφορία της εφημερίδας και δεν έχει αρκετές διαφημίσεις ώστε να καλυφθεί το κόστος. Όταν τον ρωτήσαμε αν θέλει να συζητήσουμε τρόπους να χαμηλώσουμε το κόστος, μας απάντησε: "Όχι, διότι, έτσι κι αλλιώς, δεν θέλω να έχω τίποτα στα ΝΕΑ που να μην το ελέγχω απόλυτα. Εσάς δε σας ελέγχω. Έχετε μία ανεξαρτησία επικίνδυνη. Σας το λέω ωμά. Για παράδειγμα, μπορεί εσείς να θέλετε να κάνετε εξώφυλλο στο Schooligans τον Αντώνη Κανάκη, ενώ εγώ να μη θέλω".

0.jpgΚατόπιν αυτής της απόφασης του κ. Μεμή, ευχαριστούμε τα ΝΕΑ (το ατελιέ, τους συντάκτες, τους αρχισυντάκτες) και τον προηγούμενο διευθυντή κ. Καψή για την χωρίς παρεμβάσεις συνεργασία που είχαμε για τρία χρόνια.

0.jpgΤο 19ο τεύχος των Schooligans θα κυκλοφορήσει με άλλο μέσο. Δεν ξέρουμε πότε και πού. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο τίτλος στο εξώφυλλο θα είναι ίδιος με αυτόν που βάλαμε όταν φύγαμε από την Ελευθεροτυπία: "We are back!".Schooligans"

Διαβάστε και σχολιάστε, εγώ αδυνατώ να κάνω κάποιο σχόλιο...

3 σχόλια:

  1. Πο τον καριόλη.Μουνόσκυλο καπιταλιστή παλιοφασίστα...!Γαμημένη εμπορευματοποιημένη κοινωνία!Μόνο το χρήμα τους ενδιαφέρει...Βρώμικη δουλειά Ντέν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελληνική Δημοκρατία και ελευθερία στον τυπό ρε γαμώτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε γαμώτο, το διάβαζα αυτό το περιοδικό και θεωρώ πως είναι πολύ μπροστά, για ανοιχτόμυαλους και προοδευτικούς αναγνώστες. Τα θέματα που αγγίζει δεν τολμά να τα αγγίξει κανένα άλλο έντυπο στην Ελλάδα και είναι από τα ΜΜΕ που αξίζουν και να προβληθούν και να διαβαστούν από πολύ κόσμο, ανεξαρτήτως επαγγέλματος, ηλικίας (και θρανίου :Ρ). Μάλιστα αν ο κάθε Υπουργός Παιδείας τους έριχνε μια ματιά πότε πότε, ίσως τα πράγματα να ήταν λίγο καλύτερα. Πάντως αξίζει να δει κανείς όλα τα προηγούμενα τεύχη τους, ένα προς ένα, και πάλι καλά που υπάρχουν και στο ίντερνετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή